Svinjske šnicle u krem supi od pečuraka

NebojsaNebojsaPočetnik62
12/02/2018
"Jednostavno, a tako ukusno "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano1 486
  • Pregledi tokom meseca45
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 500 grama
  • krem supa - 1 kesica od pečuraka
  • voda - 1/2 litra
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle izlupati, pa ih malo proprziti sa obe strane (ne soliti ih). U pola litre mlake vode sipati krem supu iz kesice pa staviti da proključa, uz povremeno mešanje.

Polovinu šnicli poređati u vatrostalnu ciniju. Zatim preko mesa sipati polovinu krem supe, pa opet poredjati meso i preliti ostatkom krem supe.

Staviti u prethodno zagrejanu rernu i peći na 220 stepeni oko 15-20 minuta (najduze pola sata). Služiti uz pire krompir ili makarone.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar