Način pripreme
Marinirajte svinjske šnicle solju, biberom, alevom paprikom i čubrom.
Luk isecite na kolutiće i poređajte kod šnicli. Prelijte uljem i ostavite 3 sata u frižideru.
Pečurke operite i očistite, skuvajte u slanoj vodi. Neka se dobro skuvaju, da ne budu sirove.
Kada su šnicle već marinirane, ispecite ih na roštilju.
Odvojite luk od šnicli . Šnicle ispecite u gril tiganju do svetlo zlatne boje. Luk koji ste odvojili od šnicli takođe pržite u gril tiganju dok ne omekša.
Poređajte šnicle u pleh, ja sam koristio vatrostalnu posudu bez dodavanja ulja. Preko šnicli rasporedite prženi luk. Kuvane pečurke isecite na žilijen trakice i dodajte šniclama sa lukom.
Preliv napravite tako što narendate sir na krupno , dodajte mu nemasni sitni sir i tečnu pavlaku. Dobro promešajte, malo posolite preliv.
Šnicle prelijte pripremljenim prelivom i zapecite u rerni, koristeći samo gornji grejač. Zato što su šnicle prethodno pečene i treba samo da ispečete preliv.
Pecite dok ne budu gotove ove divne svinjske šnicle sa pečurkama.
Šnicle sa prelivom poslužite tople.