Pašteta od šargarepa i susama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
05/04/2018
"Sjajan sos, kojim možete da začinite pečeno meso, sveže povrće ili šta god vam padne na pamet "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano812
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo susam u blender i meljemo ga veoma dobro.

Nakon toga stavljamo šargarepe, koje prethodno isečemo na polovine, sirće i beli luk.

Sve to se melje veoma dobro.

U slučaju da vam susam gorči, možete da koristite semenke suncokreta ili lana.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar