Bistri kurban

21/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj6079
"Kurban, kako se i pravi - bistar i ukusan "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • ovčije meso - 500 g
  • so
  • biber
  • voda
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na odgovarajuće parčiće i skuvajte ga sa litar i po vode u hermetičkoj šerpi oko 30-40 minuta.

Gotovo meso odvojte od kosti i prebacite u drugu posudu. Dodajte proceđeni bujon. Začinite solju i biberom i prokuvajte još 5 minuta.

Servirajte vruće.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar