Način pripreme
Krompir skuvajte i ogulite. Isecite dimljeno meso na kockice. Šargarepu narendajte, praziluk sitno iseckajte, a tikvice isecite na kockice.
Nauljajte tavu i na dno tave poređajte skuvani krompir. Među njima rasporedite dimljeno meso. Dodajte kapar i kukuruz.
Prodinstajte praziluk, šargarepu i tikvice u maslinovom ulju, pa ih ravnomerno rasporedite preko krompira i mesa. Preko posipajte beli luk i mirođiju. Poređajte čeri paradajz preko.
Umutite jaja, mleko i pavlaku, pa dodajte skorb. Posolite, dodajte biber i začine. Zatim dodajte sitan sir, promešajte preliv i isipajte preko jela.
Pecite u rerni dok jelo ne bude polugotovo, izvadite iz rerne, posipajte rendani kačkavalj, vratite da se dopeče dok on ne dobije zlatnu koricu.