Način pripreme
Brokoli se potopi u vodi. Krompir dobro operite. Mladi krompir može da se kuva sa korom, i mi ćemo to učiniti.
Tikvice dobro operite, jer ćemo i njih kuvati sa korom . Krompir isecite na kockice srednje veličine. Tikvice se čiste od drške i vrha.
Prepolovite ih po dužini i isecite svaku polovinu. Brokoli se opere i iseče na otprilike iste veličine kao i krompir.
Svo povrće se stavlja u pleh. Začinite solju i biberom. Prelijte uljem. Umutite jaja u posudi. Beli luk se oljušti i iseče na kriške.
Dodaje se. Dodajte krem sir i sveže mleko. Umutite. Dimljeno meso se iseče na male kocke i takođe se doda.
Ponovo promešati. Prelijte smesu preko povrća. Pomeša se dobro. Po potrebi dodajte malo vode. Pecite zapečeno jelo dok se povrće ne skuva.
Narendajte kačkavalj. Deset minuta pre nego što se zapečeno jelo sa brokolijem, dimljenim mesom i krem sirom izvadi iz rerne, posipa se kačkavaljem i ispeče.