Svinjska janija sa pečurkama i lukom

28/04/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Neodoljivi predlog za sve, koji vole seosku kuhinju "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano541
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na komadiće ili na veće komade. Luk i pečurke takođe iseckajte, luk - na krupnije komadiće, a pečurke - na tračice.

Isipajte ulje u šerpu i propržite meso, dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte luk, pečurke, vino, paradajz, promešajte i dodajte začine.

Sipajte 2 šolje vode i ostavite janiju da se kuva.

Kasnije, kada je čorba skoro gotova, možete posipati brašno i biber.

Poslužite janiju dok je topla, a ujedno je posipajte peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar