Keks sa urmama

JoanaJoana
Kuvar
29368581
Keks sa urmama
Fotografije: Joana
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
"Koristan i veoma ukusan - savršen keks za svaki dan"

Potrebni sastojci

  • ovsene pahuljice - 40 - 50 g
  • bademi - 30 - 40 g
  • urme - oko 50 g
  • voda - oko 150 ml
  • kakao - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Sameljete bademe u blenderu. Dodajete vodu, urme i kakao i blendirate ih.

Na kraju dodajete i ovsene pahuljice i dobro umutite.

Na papiru za pečenje oblikujete keks, a možete da ga pospete kokosovim brašnom ili koricama od pomorandže.

Pečete sa ventilatorom u prethodno zagrejanoj rerni na 150 stepeni.

Nakon što je gotov možete da ga prelijete čokoladom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: