Način pripreme
Stavite u posudu na paru čokoladu i maslac. Mešajte dok se ne rastopi i ne dobije homogena smesa. Ostavite da se blago ohladi.
U drugoj posudi umutite jaja i dve vrste šećera. Dodajte u njih smesu od čokolade i maslac u tankom mlazu uz neprestano mešanje.
Prosejte brašno i kakao i dodajte i njih. Promešajte špatulom. Postavite papirom za pečenje pravougaonu posudu za pečenje i sipajte smesu.
Promešajte sir rikotu sa jednim jajetom i šećerom u prahu. Stavite na nekoliko mesta ovu smesu preko čokoladne.
Drvenim ražnjićem ili drškom nekog pribora napravite kružne pokrete.
Stavite brauni u zagrejanu rernu da se peče 45 minuta na 180 stepeni. Ostavite da se ohladi potpuno i isecite na kvadrate.
Servirajte sa kuglom sladoleda.
Nek vam je slatko!