Pileća srca u maslacu sa vodenim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79253
25/06/2018
"Srdašca, na tiganju, neodoljiva - uzmite pivo i dođite da ih probamo "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano240
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 1 glavica, vodeni
  • maslac - 100 g
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca se operu i skuvaju mnogo dobro, operu se ponovo i izdinstaju u maslacu i 150 ml bujona, u kome su se kuvala oko 15 minuta.

Dodaju se so i biber, serviraju se u društvu vodenog luka isečenog na šejbne i posipaju se sokom od limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar