Kaluđerski sač

Todorka SpasovaTodorka Spasova
Šegrt
2051374
Kaluđerski sač1 / 2
09/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
"Da znate da ćete sa ovim kaluđerskim sačem morati da pripremite mnogo kaluđerskog crnog vina"

Potrebni sastojci

  • pileći file - 800 g
  • pečurke - 200 g
  • sudžuk - 400 g /kobasica/
  • luk - 4 glavice
  • belo vino - 4 šolje
  • šarena so
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

File isečemo na kockice i pržimo u namazanom tiganju.

Dodajemo luk i pečurke, isečene na polumesec i sudžuk, isečen na krugove.

Kad se proprži, sipamo vino i više vode.

Stavljamo začine i kuvamo jelo dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: