Predjelo od belog luka sa kukuruzom

05/08/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3455
"Jedno veoma brzo i iznenađujuće ukusno predjelo "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano117
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jedno veoma brzo, i kako se čini, veoma ukusno predjelo.

Konzerva kukuruza se sipa u cediljku i ocedi se od vode oko 5 minuta. Kukuruz se prebaci u visoku posudu i pomoću štapnog miksera (ili blendera) se muti dok ne postane glatko. Dodaju se čenovi belog luka i ponovo se pasira.

Predjelo se prebaci u posudu, dodaju se začini po ukusu - kurkuma, biber. Dodaje se 1 kašika sosa od nara (ili po ukusu). Dobro se promeša.

Smrvite sir i dodajte ga na kraju. Promešajte da se pomešaju sastojci.

Servirajte s prepečenim domaćim hlebom.

Predjelo je veoma interesantnog ukusa - blago sladunjavo od kukuruza, ali začinjeno sosom od nara, belog luka i sira, dobija različite nijanse.
Probajte!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti