Bonapeti.rs»Članci»Dijete»Dijeta sa kiselim mlekom skida 6 kg za nedelju dana

Dijeta sa kiselim mlekom skida 6 kg za nedelju dana

Antonia R.Antonia R.
Džedaj
6911
Kiselo mleko

Popularna dijeta garantuje da možete doći u formu za samo nedelju dana, ako jedete puno kiselog mleka na prazan stomak. Tvrdi se da sa ovom dijetom možete skinuti između 4 i 6 kg.

Tokom cele nedelje je dozvoljen unos kiselog mleka u neograničenim količinama, ali morate poštovati i unos drugih namirnica.

Nutricionisti takođe priznaju efekat dijete sa kiselim mlekom, ali upozoravaju da se ovaj režim ishrane ne treba previše često primenjivati.

Dozvoljeno je da pratite ovu dijetu jednom u dva meseca, a sedam dana u nedelji, osim kiselog mleka, morate unositi i druge namirnice.

Dijeta

Prva tri dana u režim ishrane uključite kuvani pirinač i kuvani krompir, a dozvoljeno je popiti i čašu belog vina. Druga alkoholna ili gazirana pića nisu dozvoljena.

Naredna tri dana je dozvoljeno da se jede kuvani ili pečeni pileći file. Takođe možete da dodate garnirung od svežeg povrća. U ovim danima nije dozvoljen alkohol.

Sedmog dana dijete, osim kiselog mleka, možete jesti samo voće, bez banana i grožđa. Poslednjeg dana nedeljne dijete može popiti čašu belog vina.

Nutricionisti kažu da je, nakon što završite dijetu, važno da se ne počne sa obilnim unosom hrane, već postepeno povećavati količinu proizvoda koje koristite u ishrani

Mršavljenje

Tokom ove dijete du dozvoljeni kafa i čaj, dovoljno je samo da ne nadvišavaju količinu od jedne šolje dnevno.

Prema nutricionistima, ovaj režim ishrane je težak tokom prva dva dana, a nako toga se telo prilagođava obrocima.

Dijetu sa kiselim mlekom je veoma lako implementirati, jer ne zahteva veliki izbor prehrambenih proizvoda, koje treba da uključite u meni.

Uz kiselo mleko, osim što ćete izgubiti nepotrebne kilograme, očistićete telo od toksina.

Kiselo mleko je osnovni proizvod u većini dijeta i obavezna je zdrava hrana za svaku osobu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest