Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Dijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaDijeteDijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilograma
04. jul
Катарина Кнежевић
Saveti za mršavljenje koji zaista delujuDijeteSaveti za mršavljenje koji zaista deluju
26. jun
Катарина Кнежевић
Ishrana kod usporenog metabolizmaDijeta kod ProblemaIshrana kod usporenog metabolizma
27. maj
Катарина Кнежевић
Dijeta kod pankreatitisaDijeta kod pankreatitisaPankreatitis je bolest koja se teško leči, a u isto vreme stvara dosta problema pacijentu. Oboleli treba da čuvaju strogu dijetu, da bi olakšali simptome pankreatitisa.
Ishrana kod problema sa želucemIshrana kod problema sa želucemKod bolesnog stomaka ne preporučuje se konzumiranje kožice pileta i ribe. Iritirajući efekat na želudac ima preterano vrela hrana.
Koliko kalorija treba dnevno da unesemoKoliko kalorija treba dnevno da unesemoBroj kalorija koje svako od nas treba da unese zavisi od telesne težine, uzrasta, visine, pola, fizičke i psihičke aktivnosti i od činjenice da li pokušavate da povećate ili da smanjite vaše kilograme.
Koliko ugljenih hidrata dnevno treba da jedete da biste smršali?Koliko ugljenih hidrata dnevno treba da jedete da biste smršali?Smanjivanje količine ugljenih hidrata, koje jedete, je jedan od najboljih načina da smršate. Na taj način ćete smanjiti apetit i automatski ćete početi da gubite kilograme.
Pegan dijeta - dozvoljena hrana i primer menijaPegan dijeta - dozvoljena hrana i primer menijaPegan dijeta je najnoviji hit među dijetama, obećava skidanje kilograma, regulisanje šećera u krvi i ublažavanje upala. Neki je definišu kao jednostavnu i efikasnu, ali prema drugima ona je veoma teška za pridržavanje.
Ishrana kod masne jetreIshrana kod masne jetreKoji su simptomi masne jetre Još u ranijem stadijumu čak i nakon zamašćenja jetre simptomi ostaju sakriveni, ali možete ih prepoznati po ovim znakovima: loše varenje, mučnina, ponekad čak i povraćanje. Obično je to propraćeno osećajem težine u gornjem d
Primer nedeljnog menija za ishranu bez glutenaPrimer nedeljnog menija za ishranu bez glutenaDržanje dijete bez glutena uopšte nije lako. Ali čak i onima, koji se pridržavaju ovog režima ishrane, treba da bude ukusno. Evo kako
Ishrana kod niskog hemoglobinaIshrana kod niskog hemoglobinaHemoglobin je protein u crvenim krvnim zrncima koji igra važnu ulogu kad je reč i dobrom zdravlju. On transportuje kiseonik u celo telo. Gvožđe je osnovni element za sintezu hemoglobina.
Ishrana kod visokog holesterolaIshrana kod visokog holesterolaSvi znamo koliko je holesterol opasan. Ali to samo u teoriji. U praksi uopšte ne razmišljamo o zdravom načinu života, opravdavamo se brzom svakodnevicom, stresom i problemima.
Dijeta za čišćenje sa vodom prema Petru DanovuDijeta za čišćenje sa vodom prema Petru DanovuPrema učitelju Petru Danovu voda je jedna od materija koje imaju najveću moć na planeti. Voda je toliko moćna stihija da bi mogla probiti čak i kamen, ona je svuda oko nas i prolazi kroz različita agregatna stanja. Na isti način, kao što deluje na sve