Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje . Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta . Efikasne dijete za mršavljenje .
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta da jedete kod fasting dijete?Šta da jedete kod fasting dijete?Fasting dijeta je način periodičnog gladovanja, u kome telo prolazi kroz aktivnu detoksikaciju. Za vreme fasting dijete treba da konzumirate hranu bogaru vlaknima.
Šta je to keto dijeta?Šta je to keto dijeta?Ketogena (ili keto) dijeta je dijeta koja uključuje hranu sa malo ugljenih hidrata i sa visokim sadržajem masti. U sledećim redovima pogledate više u vezi sa keto dijetom:
Moja savršena dijeta, moj način ishrane!Moja savršena dijeta, moj način ishrane!
18. april
Toni Aleksov
To je princip ishrane, kod koga se dobijaju odlični rezultati, kako za brzo i trajno skidanje viška kilograma, tako i za održavanje normalne težine bez jo-jo efekta.
Dijeta za lenje dameDijeta za lenje dameLenja dijeta skida 3-4 kilograma za 6 meseci bez bilo kakvog fizičkog napora. Dijeta isključuje smanjenje kalorija sa punomasnim mlekom, jajima, supom i zelenim čajem.
Dijeta i obroci kod salmoneloze (salmonela)Dijeta i obroci kod salmoneloze (salmonela)Salmoneloza je oboljenje koje inficira sluzokožu želuca i creva putem bakterija koje su iz grupe salmonele. U prisustvu takve infekcije potrebno je da se drži određen režim ishrane.
Dijeta za savršenu formu do BožićaDijeta za savršenu formu do BožićaBožić se približava punom snagom. Svako od nas želi savršeno da izgelda za predstojeće žurke. Da bi se ovaj san ostvario, potrebno je da počnemo već danas ili barem - od sledećeg ponedeljka.
Dijeta za srčane bolesnikeDijeta za srčane bolesnikeKod bolesti kardiovaskularnog sistema treba da se drži određen režim ishrane. Cilj dijete je da se normalizuju funkcije kardiovaskularnog sistema, jetre, bubrega.
Dijeta sa kiselim kupusomDijeta sa kiselim kupusom
21. januar
Toni Aleksov
Sada je sezona turšija i kiselog kupusa. Savršeno vreme da poslušate ruske nutricioniste koji govore o dijeti sa kiselim kupusom. Ova niskokalorična hrana je veoma bogata vitaminima A, B, C i K, kao i mineralima.
Pročišćujuća dijeta Danova (Dijeta sa pšenicom)Pročišćujuća dijeta Danova (Dijeta sa pšenicom)Pročišćujuća dijeta Petra Danova je primenjuje uglavnom za čišćenje organizma, ali pomaže i u borbi sa kilogramima. Traje nekoliko dana kada se konzmira samo pšenica, jabuke, orasi, med i mnogo vode.