Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje . Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta . Efikasne dijete za mršavljenje .
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Paleo DijetaPaleo Dijeta
11. avgust
Paolina Syarova
Kod paleo dijete su dozvoljene veće porcije, s obzirom na to da je osnovni sadržaj obroka meso i povrće. Ovaj režim se odlično kombinuje sa fizičkim vežbama.
Koristi i štetnost paleo dijeteKoristi i štetnost paleo dijetePostoji mnogo vrsta dijeta za mršavljenje. Koristi i štetnost paleo dijete. Dijetolozi imaju različita mišljenja o koristima i štetnosti paleo dijete.
Mediteranska dijeta: Primer jelovnika za lepotu i zdravljeMediteranska dijeta: Primer jelovnika za lepotu i zdravlje
02. jul
Navike u ishrani stanovnika Italije, Francuske, Španije, Grčke i čak Severne Afrike mogu da budu primer zdrave ishrane. U njihov meni ulazi sve: riba, mlečni proizvodi, voće i povrće.
Dijeta sa lubenicomDijeta sa lubenicom
01. jul
Nina Nord
Dijeta sa lubenicom pomaže za brzo mršavljenje, na račun izbacivanja viška tečnosti. Međutim, to je opasno zbog izbacivanja kalijuma, koji je neophodan za rad srca.
Lečenje gladovanjem ili terapeutski postLečenje gladovanjem ili terapeutski post
16. jun
Proces gladovanja takođe omogućava telu da očisti akumulirane toksine i otpadne proizvode. Dokazane koristi lečenja gladovanjem. Ako ne možete da gladujete, redovno kuvajte nešto ukusno i posno.
Kako se sagorevaju kalorijeKako se sagorevaju kalorije
03. jun
Admin
Kalorija jedinica za merenje energije ljudskog tela. Hrana koju jedemo nam nabavlja kalorije putem proteina, ugljenih hidrata i masti.
Dijeta sa jagodamaDijeta sa jagodama
22. maj
Plamena M.
Osim što su ukusne i zdrave, jagode imaju i fantastična dijetalna svojstva. Dijeta sa jagodama daje dobre rezultate. Mršavljenje sa jagodama je lako.
Pijte vodu po rasporedu da biste smršaliPijte vodu po rasporedu da biste smršaliTeško je naći osobu, koja može sa čistim srcem da kaže da se sviđa sama sebi 101 i da ne želi ništa da menja u svojoj figuri. Pijte vosu po raspoedu, da biste smršali
Dijeta bez glutenaDijeta bez glutena
12. maj
Plamena M.
Nova moda koja se širi svetom je dijeta bez glutena. Neki naučnici tvrde da izbegavanje proizvoda sa glutenom smanjuje oksidativne procese u ćelijama.
Dijeta kod atopijskog dermatitisaDijeta kod atopijskog dermatitisaDozvoljene namirnice kod atopijskog dermatitisa. Zabranjene namirnice kod atopijskog dermatitisa. Koje namirnice stvarajju, pojačavaju i pretvaraju ovo oboljenje u hronično, pogledajte u ovom članku.