Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Ishrana kod masne jetreDijeta kod ProblemaIshrana kod masne jetre
25. mart
Милица Павловић
Ishrana kod niskog hemoglobinaDijeta kod ProblemaIshrana kod niskog hemoglobina
03. mart
Милица Павловић
Ishrana kod visokog holesterolaIshrana kod visokog holesterolaSvi znamo koliko je holesterol opasan. Ali to samo u teoriji. U praksi uopšte ne razmišljamo o zdravom načinu života, opravdavamo se brzom svakodnevicom, stresom i problemima.
Dijeta za čišćenje sa vodom prema Petru DanovuDijeta za čišćenje sa vodom prema Petru DanovuPrema učitelju Petru Danovu voda je jedna od materija koje imaju najveću moć na planeti. Voda je toliko moćna stihija da bi mogla probiti čak i kamen, ona je svuda oko nas i prolazi kroz različita agregatna stanja. Na isti način, kao što deluje na sve
Ishrana kod obolelih bubregaIshrana kod obolelih bubregaVaši bubrezi obično služe za izacivanje otpadnih sastojaka i dodatnih tečnosti iz krvi i tela. Ovi otpadni sastojci i tečnost dolaze iz hrane koju jedemo i tečnosti koju pijemo.
Efikasna dijeta za muškarceEfikasna dijeta za muškarceNemojte misliti da muškarci ne obraćaju pažnju na spoljašnji izgled. Naprotiv - to je ponekad važnije od svega za njih. Međutim, većina često pati od nedostatka slobodnog vremena. Realno, ako odluče, mogu se fokusirati na željeni cilj i imaju jaču volju.
Dijeta kod insulinske rezistencijeDijeta kod insulinske rezistencijeDijeta sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, umerenim sadržajem proteina i umerenim sadržajem masti je fokusirana na hranu koja nalazi rešenje za sindrom insulinske rezistencije (IR), ponekad nazivan metabolički sindrom ili sindrom X.
Dijeta za čišćenje debelog crevaDijeta za čišćenje debelog crevaOdlučili ste da je vreme da očistite debelo crevo i da poboljšate svoje celokupno zdravlje i dobar tonus, koje poštujemo. Na vama je da odaverete pravu dijetu.
Od kojih namirnica koliko treba da jedemo da bismo bili mršaviOd kojih namirnica koliko treba da jedemo da bismo bili mršaviPogledajte koju količinu datih namirnica možete unositi u jednoj porciji da biste se osetili sitim, a da se ta namirnica ne odražava loše na vašu figuru.
Šta ne treba jedemo kod visokog krvnog pritiska i holeterolaŠta ne treba jedemo kod visokog krvnog pritiska i holeterolaPovišeni holesterol i visok krvni pritisak obično nemaju simptome, ali često vas ove dve ubice dovode do ozbiljnog rizika od srčanih bolesti, srčanog udara i drugih kardiovaskularnih stanja.
10 mogućih razloga za naglo gojenje10 mogućih razloga za naglo gojenjeNaglo gojenje je signal da postoje problemi sa zdravljem. Kada patite od prekomerne težine, razlog toga je strogo individualan za svakog. Čest razlog neosetnog gojenja je mnogo dalje od prejedanja naprimer. Stres fizički i psihički opterećuje
Ishrana kod problema sa žučemIshrana kod problema sa žučem/undefined /undefined /undefined Svaki četvrti stanovnik planete ima problem sa žučem. Deo bolesnih čak i ne sumnja da ima zdravstvenih problema. To je zato što se često meša sa simptomima gastritisa, povišene kiseline, težine u želucu itd. Bolesti žuč