Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje . Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta . Efikasne dijete za mršavljenje .
Šta je to proteinska glad?DijeteŠta je to proteinska glad?
30. jul
Милица Павловић
Sve o dijeti sa boranijomDijeteSve o dijeti sa boranijom
21. jun
Катарина Кнежевић
Kako pčelinji podmor pomaže u mršavljenju?Kako pčelinji podmor pomaže u mršavljenju?Pčelinji podmor predstavlja masu tela mrtvih pčela koje su prirodno završile svoj životni ciklus. Kako pčelinji podmor pomaže kod mršavljenja?
Dijeta sa testeninomDijeta sa testeninomDijeta sa makaronama (testeninom) je apsolutna novost u tehnikama mršavljenja. Dijeta sa testeninama povezana je sa takozvanom Mediteranskom dijetom, jer dozvoljava konzumiranje testenine sa povrćem.
Najveći mitovi o dijetamaNajveći mitovi o dijetamaPrilikom pridržavanja režima ishrane za mršavljenje postoji gomila pravila, ali se ispostavlja da se neka od njih prave izmišljotine. Koji su najveći mitovi o dijetama?
Trodnevno gladovanjeTrodnevno gladovanjeDuge dijete i krajnosti u gladovanju su korisni samo u nekim slučajevima i to pod vođstvom iskusnog nutricioniste. Takvo je mišljenje mnogih stručnjaka za dijetalnu ishanu. Ali kako stoje stvari sa trodnevnim gladovanjem?
Sok od nara za tanak strukSok od nara za tanak strukSok od nara smanjuje nivo masnih kiselina u krvi, koje su krive za masne naslage u oblasti stomaka i oko unutrašnjih organa. Nar dokazano topi masne naslage na struku.
Fleksitarijanstvo - fleksibilna poluvegetarijanska dijetaFleksitarijanstvo - fleksibilna poluvegetarijanska dijetaFleksitarijanstvo je termin koji je nedavno nastao kako bi opisao dijetu onih koji se pretežno hrane kao vegetarijanci, ali ponekad jedu i meso.
8 prednosti dijete sa malo ugljenih hidrata8 prednosti dijete sa malo ugljenih hidrataPoznata po svojoj efikasnosti u borbi sa kilogramima, dijeta sa malo ugljenih hidrata se fogusira na unos hrane bogate mastima i proteinima, ograničavajući ugljene hidrate.
Dijeta sa ograničenjem soliDijeta sa ograničenjem soliRežim ishrane sa smanjenim unosom soli se pripisuje različitim zdravstvenim stanjima, među kojima su problemi sa srcem, visok krvni pritisak i bolesti bubrega.
Ciklična glad leči svaku bolestCiklična glad leči svaku bolestRešenje za sve probleme krije se u nama samima. Ciklična glad je nešto što može imunitet da održava vitalnim. Ispostavlja se da čak i najstrašnije i nelečive bolesti mogu da se izleče prostom dijetom.
Keto režim ishrane - šta treba da znamoKeto režim ishrane - šta treba da znamoKeto režim ishrane se pokazuje kao najistraživaniji, jer je najviše primenjivan. Svi kojima je on potreban se zalažu za keto dijetu ne samo da bi smršali, već i da bi poboljšali zdravstveno stanje.