Ovo je najefikasnija dijeta za zatezanje tela
Dijete

Ovo je najefikasnija dijeta za zatezanje tela

Da biste imali zategnuto telo, to znači da treba da usavršite kako da se pravilno hranite i da budete disciplinovani kada su treninzi u pitanju.

1

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Dijete - Dijeta za idelani strukDijete

Dijeta za idelani struk

23.06.2018

Najbolje je kombinovati šetnje sa posetama teretani, gde akcenat vežbi treba da bude na mišiće zadnjice. Evo primera dnevnog jelovnika za mršavljenje u struku.

Dijete - Brza i efikasna dijeta sa jajimaDijete

Brza i efikasna dijeta sa jajima

09.06.2018

Dijeta sa jajima je poznata i kao japanska dijeta. Za vreme držanja ove dijete, kao i kod većine dijeta, ne treba piti alkohol, gazirana pića i šećer. Neophodno je da se popiju bar dva litra vode.

Dijete - Koje namirnice zgušnjavaju krv?Dijeta kod Problema

Koje namirnice zgušnjavaju krv?

13.05.2018

Povišeni viskozitet krvi je stanje poznatije kao gusta krv. Kod ljudi može izazvati razne neprijatne posledice - od pospanosti do tromboze, srčanih oboljenja, moždanog udara, itd.

Dijete - Šta jesti kod kiselina u želucu?Dijeta kod Problema

Šta jesti kod kiselina u želucu?

10.05.2018

Glavne namirnice koje bi trebalo da se koriste jesu kuvani luk, kuvana šargarepa, kuvana cvekla, kuvana bamija u salati i kupus. Ukratko rečeno - namirnice koje se lako vare.

Dijete - Dijeta za muškarce za mršavljenje u predelu stomakaDijete

Dijeta za muškarce za mršavljenje u predelu stomaka

12.04.2018

Muškarcima se masne naslage najčešće skupljaju u predelu stomaka. Kod većine njih glavni razlog je količina piva, koju piju gotovo svake večeri. U suštini, alkohono piće predstavlja visokokalorični napitak i ako ga redovno konzumirate, sigurno ćete do

Dijete - Dijeta kod Heliko bakterijeDijeta kod Problema

Dijeta kod Heliko bakterije

08.04.2018

Današnji ritam života ne dozvoljava savremenom čoveku da se hrani redovno, na vreme i da konzumira korisnu i zdravu hranu. To stvara uslove za razvoj želudačno-crevnih bolesti i bakterija. Najopasnija od njih jeste Helicobacter pylori, koja je uzrok boles