Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje . Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta . Efikasne dijete za mršavljenje .
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Mršavljenje uz Akai BeriMršavljenje uz Akai Beri
26. januar
Akai beri se smatra izuzetno dobrim sredstvom za mršavljenje zbog činjenice da ima jedan od najviših nivoa antioksidansa i da je iznenađujuće dobar izvor esencijalnih masti i proteina.
Dijetalni keto smuti receptiDijetalni keto smuti recepti
25. januar
Keto smuti su smuti sa minimalnom količinom ugljenih hidrata. Posebno su korisni kada je vaš cilj da izgubite višak kilograma. Dijetalni recepti za keto smuti.
Brzi gubitak težine uz supu od spanaćaBrzi gubitak težine uz supu od spanaća
24. januar
Predstavljamo vam veoma ukusnu zelenu supu koja će vam pomoći da izgubite do tri kilograma za samo pet dana.
Dijeta sa cveklomDijeta sa cveklom
12. januar
Monodijeta sa cveklom ne samo da smanjuje siluetu, već i pomaže u poboljšanju zdravlja. Dijeta sa cveklom omogućava vam da se oslobodite dva do četiri kilograma viška za pet dana.
Zatezanje opuštene kože nakon gubitka težineZatezanje opuštene kože nakon gubitka težine
06. januar
U idealnom slučaju, nakon gubitka težine, koža se postepeno smanjuje sama i prilagođava se promenama telesne mase. Međutim, u nekim slučajevima ljudi se suočavaju sa neprijatno opuštenom kožom. Šta učiniti?
Kilogrami nestaju sa ovim šejkovima za mršavljenjeKilogrami nestaju sa ovim šejkovima za mršavljenje
13. dec.
Šejkovi su odličan način da utolite žeđ i glad u isto vreme. Osim toga, mogu vam pomoći da kažete zbogom i pozdravite se sa nekoliko kilograma viška.
Dijeta sa cveklomDijeta sa cveklom
06. dec.
Cvekla je veoma korisna i često se uključuje u različite dijete. Pogledajte primer dijete sa cveklom, kao i jedan ukusan koktel, koji smanjuje visok pritisak.
Ispravna voćna dijetaIspravna voćna dijeta
02. dec.
Stručnjaci preporučuju da voće bude svakodnevno na našem meniju. Nije poželjno dugo konzumirati iste plodove, jer ova ujednačenost može dovesti do pretvaranja fruktoze u mast.
Kako da smršamo sa bundevom?Kako da smršamo sa bundevom?
30. nov.
Kako da smršamo sa bundevom? Kada sprovodite dijetu sa bundevom, dobro je znati da hrana ne bi trebalo da prelazi 1500 kcal dnevno. Tako se za 3 nedelje može izgubiti do 8 kilograma, ako se poštuje vreme obroka.
Ishrana za upaljen pankreasIshrana za upaljen pankreas
25. nov.
Upala pankreasasa naziva pankreatitis. Lečenje pankreatitisa je uglavnom u pripremi pravilne ishrane za upalu pankreasa. U slučaju pankreatitisa, neophodno je smanjiti masnoću do 50-60 g dnevno.