Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
8 prednosti dijete sa malo ugljenih hidrataDijete8 prednosti dijete sa malo ugljenih hidrata
28. nov.
Милица Павловић
Dijeta sa ograničenjem soliDijeta kod ProblemaDijeta sa ograničenjem soli
09. nov.
Милица Павловић
Ciklična glad leči svaku bolestCiklična glad leči svaku bolestRešenje za sve probleme krije se u nama samima. Ciklična glad je nešto što može imunitet da održava vitalnim. Ispostavlja se da čak i najstrašnije i nelečive bolesti mogu da se izleče prostom dijetom.
Keto režim ishrane - šta treba da znamoKeto režim ishrane - šta treba da znamoKeto režim ishrane se pokazuje kao najistraživaniji, jer je najviše primenjivan. Svi kojima je on potreban se zalažu za keto dijetu ne samo da bi smršali, već i da bi poboljšali zdravstveno stanje.
Kako da ubrzamo metabolizamKako da ubrzamo metabolizamDa biste održavali brz metabolizam, ne zaboravljajte redovnu i pravilnu ishranu. Saveti kako da poboljšate metabolizam bez mnogo truda.
Režim ishrane kod visokog krvnog pritiskaRežim ishrane kod visokog krvnog pritiskaLoše navike u ishrani značajno doprinose povećanju krvnog pritiska. Ako patite od povišenog krvnog pritiska ovde ćete pročitati neke praktične predloge za poboljšanje navika u ishrani.
Jednostavni trikovi za sitostJednostavni trikovi za sitostPogledajte uz pomoć kojih trikova ćete biti siti duže vreme.
Dijeta sa borovnicamaDijeta sa borovnicamaDijeta sa borovnicama traje tri dana, Za koje možete skinuti do tri kilograma. Borovnice su korisne za vid i krvne sudove.
Dijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaDijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaVeć duže vreme primećujemo da je pevačica Adel u odličnoj formi. Šta je uzrok ome, zapitaćete se? To je kombinacija mnogih faktora - treninga, pilatesa, ali i jedne odlične dijete.
Saveti za mršavljenje koji zaista delujuSaveti za mršavljenje koji zaista delujuMršavljenje se pretvara u industiju za milione. Na tržištu se pojavljuju razni dodaci, lekovi i čajevi koji obećavaju odličan i brz efekat. Pogledajte kako da smršate, menjajući način ishrane.
Ishrana kod usporenog metabolizmaIshrana kod usporenog metabolizmaMetabolizam se odnosi na različite hemijske reakcije koje se dešavaju unutra u našem organizmu radi održavanja života. Metabolizam se deli na dve osnovne kategorije: katabolizam i anabolizam.
Dijeta kod pankreatitisaDijeta kod pankreatitisaPankreatitis je bolest koja se teško leči, a u isto vreme stvara dosta problema pacijentu. Oboleli treba da čuvaju strogu dijetu, da bi olakšali simptome pankreatitisa.