Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Kako da ubrzamo metabolizamDijeteKako da ubrzamo metabolizam
02. sep.
Милица Павловић
Jednostavni trikovi za sitostDijeteJednostavni trikovi za sitost
26. avgust
Милица Павловић
Dijeta sa borovnicamaDijeta sa borovnicamaDijeta sa borovnicama traje tri dana, Za koje možete skinuti do tri kilograma. Borovnice su korisne za vid i krvne sudove.
Dijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaDijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaVeć duže vreme primećujemo da je pevačica Adel u odličnoj formi. Šta je uzrok ome, zapitaćete se? To je kombinacija mnogih faktora - treninga, pilatesa, ali i jedne odlične dijete.
Saveti za mršavljenje koji zaista delujuSaveti za mršavljenje koji zaista delujuMršavljenje se pretvara u industiju za milione. Na tržištu se pojavljuju razni dodaci, lekovi i čajevi koji obećavaju odličan i brz efekat. Pogledajte kako da smršate, menjajući način ishrane.
Ishrana kod usporenog metabolizmaIshrana kod usporenog metabolizmaMetabolizam se odnosi na različite hemijske reakcije koje se dešavaju unutra u našem organizmu radi održavanja života. Metabolizam se deli na dve osnovne kategorije: katabolizam i anabolizam.
Dijeta kod pankreatitisaDijeta kod pankreatitisaPankreatitis je bolest koja se teško leči, a u isto vreme stvara dosta problema pacijentu. Oboleli treba da čuvaju strogu dijetu, da bi olakšali simptome pankreatitisa.
Ishrana kod problema sa želucemIshrana kod problema sa želucemKod bolesnog stomaka ne preporučuje se konzumiranje kožice pileta i ribe. Iritirajući efekat na želudac ima preterano vrela hrana.
Koliko kalorija treba dnevno da unesemoKoliko kalorija treba dnevno da unesemoBroj kalorija koje svako od nas treba da unese zavisi od telesne težine, uzrasta, visine, pola, fizičke i psihičke aktivnosti i od činjenice da li pokušavate da povećate ili da smanjite vaše kilograme.
Koliko ugljenih hidrata dnevno treba da jedete da biste smršali?Koliko ugljenih hidrata dnevno treba da jedete da biste smršali?Smanjivanje količine ugljenih hidrata, koje jedete, je jedan od najboljih načina da smršate. Na taj način ćete smanjiti apetit i automatski ćete početi da gubite kilograme.
Pegan dijeta - dozvoljena hrana i primer menijaPegan dijeta - dozvoljena hrana i primer menijaPegan dijeta je najnoviji hit među dijetama, obećava skidanje kilograma, regulisanje šećera u krvi i ublažavanje upala. Neki je definišu kao jednostavnu i efikasnu, ali prema drugima ona je veoma teška za pridržavanje.
Ishrana kod masne jetreIshrana kod masne jetreKoji su simptomi masne jetre Još u ranijem stadijumu čak i nakon zamašćenja jetre simptomi ostaju sakriveni, ali možete ih prepoznati po ovim znakovima: loše varenje, mučnina, ponekad čak i povraćanje. Obično je to propraćeno osećajem težine u gornjem d