Dijete

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje . Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta . Efikasne dijete za mršavljenje .
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
90-dnevna dijeta za efikasan gubitak težine ​90-dnevna dijeta za efikasan gubitak težine ​
24. feb.
90-dnevna dijeta dr Oza je uključena u mnogo zdravih programa. Dozvoljene i zabranjene namirnice kod 90-dnevne dijete.
Gubitak težine uz pomoć proteinske dijeteGubitak težine uz pomoć proteinske dijete
31. januar
Proteinska dijeta je vrlo efektna i osnovni princip je unos čistih proteina - mesa, ribe i jaja. Mnogo zvezda drže proteinsku dijetu, jer je vrlo efikasna,
Zdrava dijeta sa javorovim sirupomZdrava dijeta sa javorovim sirupom
22. dec.
Jedna od najpopularnijih metoda mršavljenja u poslednje vreme je dijeta sa javorovim sirupom. Uz nju, ne samo da gubite težinu, već i čistite svoje telo.
Da li se deblja od pirinča?Da li se deblja od pirinča?
21. dec.
Konzumirajte pirinač, jer je on koristan i sarži neophodne korisne materije za telo. Jedite ga tokom dana, da biste mogli da potrošite natrpane ugljene hidrate.
Izgubite deset kilograma uz francusku dijetuIzgubite deset kilograma uz francusku dijetu
18. dec.
Uz pomoć francuske dijete možete da skinete deset kilograma za dve nedelje. Ona je kotraindikovana za ljude sa stomačnim i srčanim problemima. Jede se kuvano meso i riba i lisnato povrće.
Dijeta za čišćenje debelog crevaDijeta za čišćenje debelog creva
20. nov.
Odlučili ste da je vreme da očistite debelo crevo i poboljšate opšte zdravlje i tonus. Postoji dosta varijanti za čišćenje debelog creva, pogledajte ovde.
Dijeta sa pečurkama topi do 7 kg nedeljnoDijeta sa pečurkama topi do 7 kg nedeljno
09. nov.
Dijeta sa pečurkama topi do 7 kilograma nedeljno. Svojstva mršavljenja sa pečurkama koristile su i gejše u Japanu. Kineske pečurke Rejši i Kordiceps su najpopularnije pečurke za mršavljenje.
Zdrav nedeljni meni za dijabetičareZdrav nedeljni meni za dijabetičare
10. okt.
Živimo u vremenu globalne gojaznosti. Statistike pokazuju da između 9 i 30 procenata stanovništva ima prekomernu težinu, što povećava rizik od dijabetesa tipa 2.
Zeleni čaj i mršavljenjeZeleni čaj i mršavljenje
07. okt.
Zeleni čaj i mršavljenje je tema koja godinama dobija na zamahu u metodama skidanja kilograma. Treba paziti - kombiacija sa kofeinom može povećati težinu.
Proteinska dijeta - šta treba da znamoProteinska dijeta - šta treba da znamo
11. april
Dijeta, a posebno način ishrane, jedna je od glavnih komponenti za zdravo telo i dobar izgled. Proteinska dijeta - šta treba da znamo?