Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Dvobojni Kolač

Dvobojni Kolač

Otkrij 32 recepta iz naših kolekcija za: Dvobojni Kolač
Klasičan dvobojni kolačKlasičan dvobojni kolačKlasični dvobojni kolač je omiljeni desert mališana, ali i odraslih....
Brzi dvobojni kolačBrzi dvobojni kolač
Pre rezanja jednostavnog kolača, on se mora ohladiti. Vaš brzi kolač možete posuti šećerom u prahu ili rendanom čokoladom....
Postan dvobojni kolačPostan dvobojni kolač
Uzimamo posude sa dve smese u obe ruke i sipamo u isto vreme na isto mesto - tako će kolač ispasti veoma efektan, na nekim mestima ima osnovno jedna...
Dvobojni kolač bez pečenjaDvobojni kolač bez pečenja
Nakon toga, kolač okrenite i stavite u odgovarajuću posudu. Ukrasite po želji. Ja sam posipala kolač sa malo kakaoa....
Dvobojni kolač bez glutenaDvobojni kolač bez glutena
Naš dvobojni kolač bez glutena je gotov....
Moj domaći dvobojni kolačMoj domaći dvobojni kolač
1
Maslac i brašno iskoristite da obložite kalup za kolač. Prvo se sipa braon deo, beli u sredini i ponovo braon na vrhu....
Dvobojni proteinski kolačDvobojni proteinski kolač
Pecite proteinski kolač u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne bude gotov....
Dvobojni mekani kolač sa kakaom, cimetom i orasimaDvobojni mekani kolač sa kakaom, cimetom i orasima
U kalup isipajte belo testo za kolač. Preko njega isipajte braon testo. Kolač pecite na 180 stepeni oko 45-60 minuta....
Dvobojni kolači za UskrsDvobojni kolači za Uskrs
I tako, nakon pečenja, dobićete kolače sa šarenim punjenjem. Postoji mnogo različitih opcija!...
Dvobojni kolači sa sirupomDvobojni kolači sa sirupom
Izvadite gotove kolače da se ohlade i zatim ih prelijte vrućim sirupom od vode i šećera....
Dvobojni čizkejkDvobojni čizkejk
Keks se izmrvi i pomeša sa maslacem i kakaom. Smesa se rasporedi po dnu i ivicama kalupa. Stavlja se na hladno mesto da se dobijena kora stegne...
Dvobojni mafiniDvobojni mafini
Pecite dvobojne mafine u umereno ugrejanoj rerni na 160-180 stepeni 20-30 minuta....

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: