Recepti
Članci
Kulinarska Mreža
Kulinarska igra
Forum
1
Ulaz
Bonapeti.rs
»
Recepti
»
Recepti sa prezlama
»
Strana 6
Više
Recepti sa uljem
Recepti sa limunom
Recepti sa mlevenim mesom
Recepti sa lukom
Recepti sa kuminom
Recepti sa sirom
Recepti sa kačkavaljem
Recepti sa maslacem
Recepti sa patlidžanima
Recepti sa kiselim mlekom
Recepti sa peršunom
Recepti sa maslinovim uljem
Recepti sa prezlama
Tražiš ukusan recept sa prezlama? Bonapeti ima
1694 recepta sa prezlama
za svaki dan, koje možeš da sortiraš po mnogim različitim kriterijumima.
Recepti dana
Video recepti
najnoviji
najpopularniji
najčešće komentarisani
najviše snimani
najčešće ocenjivani
2
Pohovani teleći jezik
Fat Berta
637
149
282
4
Rolat Stefani sa pivom
Ekaterina Jordanova
2
Musaka od mesa sa prženim hlebom
Diana Androva
64
11
23
3
Ćufte od krompira bez brašna
Sevdalina Irikova
521
140
135
2
Paprike na napolitanski način
Albena Asenova
823
274
275
Bavarske šnicle
Rositsa Ivanova
212
56
73
6
Pržene ćuftice
Sonya Rangelova
2
1
5
Tompusi sa eurokremom
Maria Georgieva
19
5
3
Dinstani šaran u pivu
Sevda Andreeva
451
131
147
Hladan rolat od povrća
Asya Zaevska
131
29
24
2
Jednostavan i ukusan rolat Stefani
Rosi Stoyanova
494
135
179
4
Pikantan hrskavi krompir
Teodora Toneva
14
6
2
2
Ukusna pohovana bela riba
VILI-Violeta Mateva
2k
510
449
Šnicle od tolstolobika
Elena Todorova
296
69
108
Salata od patlidžana i kiselog mleka
Elena Todorova
296
69
108
4
Meraklijske ćuftice od tikvica
Ivana Krasteva-Pieroni
587
193
133
3
Šnicla Parmezan
Jozlyam Kadirova
125
21
58
3
Pržene ćuftice od sočiva
Monika Mancheva
23
1
12
2
Pohovani pileći bubci u rerni
Todorinka Bernardova
147
25
57
2
Krompir ćuftice sa pečurkama
Ivana Krasteva-Pieroni
587
193
133
Brze i ukusne pileće ćufitce
Mariana Petrova Ivanova
1k
330
443
Štrudla sa kajsijama
Vanya Velichkova
322
101
103
Pohovana šnicla od mlevenog mesa
Isi
66
18
11
Teleće rolnice u mikrotalasnoj
Stanislava Armyanova
181
28
62
|<
<
4
5
6
7
>
>|
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceni: