Janija sa teletinom, spanaćem i pirinčem

06/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Ova aromatična janija zauzima posebno mesto u našem želucu "
Priprema25 min.
Kuvanje125 min.
Ukupno150 min.
Porcije3
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Meso isecite na kockice srednje veličine.

Propržite u ekspres loncu sa malo ulja. Sipajte vodu do pola lonca, pa kuvajte meso 50 minuta.

Nakon toga u tiganju propržite luk, beli luk, papriku, šargarepu, paškanat i iseckan đumbir.

Kada povrće omekša, dodajte pirinač, pa pržite kratko. Dodajte alevu papriku i biber i origano.

U lonac isipajte povrće, dodajte meso i deo bujona - dok ne dobijete željenu gustinu. Posolite.

Tada dodajte i spanač, koji ste krupno iseckali. Janiju kuvajte još 20-30 minuta. Pre nego što isključite vatru, u janiju dodajte 1 kašiku brašna, koje ste razumtili u malo vode.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar