Ukusna rebarca sa svežim kupusom i paradajzom

11/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Toliko mekana, toliko sveža, toliko ukusna "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano249
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • svež kupus - 1 srednja glavca
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • aleva apprika
  • biber
  • limuntus - 1 prstohvat
  • peršun
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Rebra isecite na komade i stavite ih u šerpu sa više ulja da se proprže.

Kada se dobro isprže, sipajte alevu papriku i vodu, poklopite i ostavite da se krčka.

Za to vreme iseckajte kupus, ogulite paradajz i sitno ga iseckajte ili ispasirajte.

Dodajte rebrima i ostavite ih da se kuvaju na umerenoj temperaturi.

Kada se skuvaju, dodajte peršun i prebacite u tavu.

Pecite u rerni dok rebra ne porumene.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar