Srpsko predjelo

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
18/07/2018
"Pikantno srpsko predjelo i ljuta srpska rakija - idealno sredstvo protiv smrzavanja u domaćim uslovima "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano790
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • ljutenica - 200 g, slatka
  • ljutenica - 200 g, pikantna
  • peršun - 1/2 vezice
  • beli luk - 4 čena
  • salsa od paradajza - 1 kašika
  • sir - 150 g
  • aleva paprika - 1 kašičica, ljuta
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešamo ljutenice sa salsom i iseckanim peršunom.

Dodajemo izgnječen beli luk i prethodno izmrvljen sir i mešamo dok ne dobijemo homogenu smesu.

Začinjavamo ljutom alevom paprikom i serviramo ohlađeno.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar