Tikvice sa slaninom i kačkavaljem

Tikvice sa slaninom i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Tikvice sa slaninom i kačkavaljem
Fotografije: Elitsa
1 / 2
22/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Skuvaj60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
"Mamine punjene tikvice, omiljeni recept koji sa zadovoljstvom delimo sa vama"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice izdubimo i poređamo u posudu za pečenje, prelivamo sa malo ulja i jednom šoljom vode. Stavljamo ih u rernu na oko 30 minuta na 200 stepeni.

Za to vreme zapržimo isečen luk, pečurke, slaninu i pileće meso.

Dodajemo začine i na kraju paradajz, ostavljamo još desetak minuta i sklanjamo sa ringle.

Punimo tikvice smesom i ponovo stavljamo u rernu na 20 minuta.

Na kraju dodajemo topljeni sir i kačkavalj i nakon 10 minuta gasimo rernu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: