Tikvice sa slaninom i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
22/07/2018
"Mamine punjene tikvice, omiljeni recept koji sa zadovoljstvom delimo sa vama "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 327
  • Pregledi tokom meseca131
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice izdubimo i poređamo u posudu za pečenje, prelivamo sa malo ulja i jednom šoljom vode. Stavljamo ih u rernu na oko 30 minuta na 200 stepeni.

Za to vreme zapržimo isečen luk, pečurke, slaninu i pileće meso.

Dodajemo začine i na kraju paradajz, ostavljamo još desetak minuta i sklanjamo sa ringle.

Punimo tikvice smesom i ponovo stavljamo u rernu na 20 minuta.

Na kraju dodajemo topljeni sir i kačkavalj i nakon 10 minuta gasimo rernu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar