Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Pita s Jabukama i Grizom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pita s Jabukama i Grizom

Pita s Jabukama i Grizom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Pita s Jabukama i Grizom
Pita sa grizom i kiselim mlekomPita sa grizom i kiselim mlekomVadimo pitu sa grizom, posipamo vodom i uvijamo kremom da se dinsta pita sa grizom i kiselim mlekom....
Slatka pita sa grizom i siromSlatka pita sa grizom i sirom
Sos se ostavlja da se ohladi i kada je pita sa grizom gotova, i još vruća slatka pita sa grizom i sirom se zaliva hladnim sosom....
Pita sa čokoladom, jabukama i grizomPita sa čokoladom, jabukama i grizom
Dobijenom čokoladnom glatkom glazurom zalijte pitu sa čokoladom i jabukama....
Pita od jabuka sa grizom i kokosomPita od jabuka sa grizom i kokosom
Zagrejati rernu na 200°C i peći pitu od jabuka 30 minuta....
Posna lenja pita sa jabukama i grizomPosna lenja pita sa jabukama i grizom
Prijatno uz posnu lenju pitu sa jabukama i grizom....
Štrudlice sa grizom i jabukamaŠtrudlice sa grizom i jabukama
Pecite štrudle sa grizom i jabukama u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne budu gotove....
Krem sa grizom i jabukamaKrem sa grizom i jabukama
Kad provri dodajemo griz, koji smo prethodno umutili u odvojenih 200 ml mleka. Mešamo neprekidno dok se ne zgusne....
Posni kolač sa jabukama, grizom i orasimaPosni kolač sa jabukama, grizom i orasima
Na kraju završimo jabukama. Odozgo posipamo isečenim orasima i susamom. Pečemo oko 40-50 minuta. Po želji možete da pospete šećerom u prahu....
Pita sa jabukamaPita sa jabukama
Pita sa jabukama je sjajna!...
Jednostavan kolač sa grizom и jabukamaJednostavan kolač sa grizom и jabukama
Rasporediti trećinu smese od suvih sastojaka (brašna, praška za pecivo, pšeničnog griza i šećera)....
Pita od višanja sa grizomPita od višanja sa grizom
1
U jednu činiju sipati griz, višnje i šećer. Pre toga iscediti sok iz višnji....
Prelivena slatka pita sa grizomPrelivena slatka pita sa grizom
Psolužite prelivenu slatku pitu sa grizom....

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: