Torta od keksa sa kiselim mlekom i čokoladom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
23/07/2018
"Laka kao dečija igra, ukusnija od profesionalno napravljene torte "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano265
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Napravite krem, tako što ćete umutiti slatku pavlaku. Dodajte ceđeno kiselo mleko i otopljenu belu čokoladu.

Keks umočite u espreso i ređajte u pleh za tortu. Prekrijte kremom.

Stavite malo džema tu i tamo.

Tako napravite nekoliko slojeva, dok vam se sastojci ne potroše. Tortu pokrijte kremom.

Prelijte je otopljenom čokoladom sa maslacem, koje ste otopili na pari.

Preko poređajte kornete.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar