Šnicle sa pavlakom i pečurkama u vatrostalnoj posudi

23/07/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj6089
"U sosu od pavlake sa topljenim sirom šnicle se osećaju kao u raju "
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano271
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file isecite tako da se dobiju šnicle da liče na leptira i začinite ga šarenim biberom, soja sosom i ostavite oko sat vremena.

Posle u vatrostalnu posudu ređajte šniclu nakon toga pečurke, topljeni sir i tako dok se ne potroše šnicle.

Odozgo završite pečurkama i stavite krompir koji je oljušten i isečen na šajbne.

Dodajte i pavlaku u poklopite i pecite u rerni koja je zagrejana unapred, dok ne bude gotovo.

Prijatno! slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar