Šnicle na francuski način

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
593
24/07/2018
"Jednostavno šnicle na roštilju, ali na francuski način su nekako ukusnije "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano739
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se istucaju blago sa obe strane, natrljaju se lukom i belim lukom, prethodno istucanim sa solju i ostavljaju se nekoliko sati u marinadi od soka od limuna, vina, malo ulja ili maslinovoh ulja i sefa.

Poželjno je da se okrenu jedan-dva puta da se dobro mariniraju svuda.

Peku se po 7-8 minuta sa svake strane na jakom roštilju na žaru, dok se pre okretanja prelivaju sa malo marinade.

Serviraju se sa ohlađenim belim vinom i svežom salatom po izboru.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar