Način pripreme
Zagrejte rernu na 150 stepeni. Maslac otopite u šerpi i prodinstajte mladi luk oko 3-4 minuta. Sipajte paradajz u šerpu sa kipućom vodom na 1 minut, zatim ih umočite u hladnu vodu i oljuštite. Isecite na pola, sklonite semenke i sitno iseckajte.
KUvajte testenine oko 10 minuta i dobro ocedite. Dodajte mleku sir, stavite na vatru i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Dodajte so biber i muskatni oraščić. Odvojite 30 ml od sosa i pomešajte sa mladim lukom paradajzom, škampima i mesom od rakova. Dobro promešajte i napunite konkilone.
Poređajte u tavu za pečenje, pokrijte folijom i pecite 10 minuta. Zagrejte spanać sa preostalim sosom. Neka proključa i kuvajte još 1 minut. Posipajte preko dobijenih konkilona i servirajte.