Salata sa ceđenim kiselim mlekom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8891
3
04/09/2018
"Ukusna salata sa kiselim mlekom koja je još ukusnija kada se konzumira u društvu prijatelja "
Priprema80 min.
Ukupno80 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano74
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite krastavac na sasvim sitne kocke. Sklonite semenke paradajza i isecite mesnati unutrašnji deo takođe na što je moguće sitnije kocke. Ostavite ih da se ocede od soka na određeno vreme.

Promešajte maslinovo ulje sa sokom do limuna, oslju i biberom po ukusu. U velikoj posudi pomešajte ceđeno kiselo mleko sa krastavcima, paradajzom, orasima i začinite dresingom. Promešajte i ostavite salatu na hladnom 1 sat.

Servirajte sa iseckanim perima divljeg luka.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar