Veliki djuner

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8891
3
11/09/2018
"I toliko veliki djuner neće nam se odupreti jer smo ljubitelji ove đakonije, a domaće napravljen je neodoljiv!"
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano285
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo ispečemo pileće grudi na teflonskom tiganju dok ne budu gotove. Za to vreme pripremamo ostale sastojke - sečemo krastavac i paradajz.

Gotovo meso sečemo na parčiće. Čistimo roštilj, stavljamo malo maslaca na njega i zagravamo arapske lepinje.

Kada su gotove, dok su još tople, mažemo ih sa sosom od belog luka, posipamo pileće meso, prženi krompir, krastavce i paradajz. Stavljamo još malo sosa od belog luka i uvijamo djuner.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar