Veliki djuner

Yana G.Yana G.
Kuvar
592324514
Veliki djuner
Fotografije: Yana G.
1 / 3
11/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"I toliko veliki djuner neće nam se odupreti jer smo ljubitelji ove đakonije, a domaće napravljen je neodoljiv!"

Potrebni sastojci

  • pileće grudi - 2 komada
  • arapske lepinje - 2 velike
  • krompir - 200 g, prženi
  • sos od belog luka - 3 kašike
  • krastavac - 1 komad
  • paradajz - 2 komada
  • maslac
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo ispečemo pileće grudi na teflonskom tiganju dok ne budu gotove. Za to vreme pripremamo ostale sastojke - sečemo krastavac i paradajz.

Gotovo meso sečemo na parčiće. Čistimo roštilj, stavljamo malo maslaca na njega i zagravamo arapske lepinje.

Kada su gotove, dok su još tople, mažemo ih sa sosom od belog luka, posipamo pileće meso, prženi krompir, krastavce i paradajz. Stavljamo još malo sosa od belog luka i uvijamo djuner.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: