Riba na soli

ViktoriaViktoria
Šegrt
345133
Riba na soli
Fotografije: Viktoria
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
60 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
2
"Jednostavno i ukusno, i to sa garantovanim rezultatom - evo ovakve recepte volimo"

Potrebni sastojci

  • riba - 1 kg po želji (skuša, pastrmka itd.)
  • morska so - 1 kesica, morska
  • limun - 1 komad
  • mirođija - 1 veza
  • beli luk - 5 - 6 čenova
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo ribu. U pleh sipamo so i stavljamo ribu, ne začinjavamo je. Pečemo na 200 stepeni dok ne bude gotova.

Za to vreme iseckamo beli luk u tanjiru, dodajemo sok od pola limuna, mirođiju i to je sos za ribu.

Kad bude gotova vadimo je iz rerne, prelivamo sosom i ukrašavamo po ukusu. Brzo, jednostavno, ukusno i veoma korisno.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: