Pačiji file na roštilju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8523
3
26/09/2018
"Savršen pačiji file napravljen na zdrav način "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano213
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pačiji file se očisti od masnoća i blago se rascepi nožem.

Dobro se posoli i posipa biberom i natopi u soku od dve pomorandže, konjaka, belog vina i kašičice meda.

Ostavlja se tako 4 sata u frižideru. Vadi se i dobro se ocedi 1 sat u cediljki.

Zagreva se deo očišćene pačije masnoće u tiganju sa rebrastim dnom ili se njom mažu rešetke roštilja.

Stavlja se odozgo pačetina da se dobro zapeče sa obe strane na ne jako zagrejanom roštilju.

Dok se peče može se marinadom pomoću četke.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar