Pohovane pečene paprike sa jajima i sirom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
29/09/2018
"Klasika koju svi vole, koju najviše volimo sa paradajz sosom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano263
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paprike - 10 komada
  • jaja - 5 komada
  • sir - 300 g
  • ulje - za prženje
  • so
  • hleb - 2 kriške
  • brašno - za valjanje
* merne jedinice

Način pripreme

Ispecite paprike, naparite ih u najlon kesi i oljuštite.

Napravite nadev od namrvljenog sira i dva jaja. Dodajte natopljene i isceđene kriške. Mešajte dok se ne ujednače.

Rasecite paprike po duini, ne odstranjujte semenke. Napunite nadevom.

Zagrejte ulje u odgovarajućem tiganju. Umutite jaja za pohovanje. Potopite paprike u brašno i jaje i ispržite dok ne budu zlataste sa obe strane.

Ocedite na kuhinjskom ubrusu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar