Srpski đevrek

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
593
03/10/2018
"E sad, šta je to - Srpski đevrek ?"
Priprema60 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano399
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite nas sitno, luk, slaninu i kačkavalj, pomešajte ih sa mlevenim mesom. Promešajte smesu i stavite da odstoji u frižideru oko 2 sata.

Nakvasite ruke i oblikujte 4 ćuftice, debljine jednog prsta.

U sredini im napravite malu rupu, da liče na đevreke. Namažite uljem i pecite na umereno zagrejanom roštilju oko 5 minuta sa jedne strane.

Pazite da ih ne prepečete, jer treba da ostanu sočni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar