Kari piletina

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73253
04/10/2018
"Časna reč - mnogo je ukusno, probajte i videćete "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 110
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izdinstajte u masnoći luk isečen na sitno. Dodajte pileće meso isečeno na parčiće.

Ostavite da se zaprži i promešajte sa krijem pastu od paradajza. Dodajte pileći bujon rastvoren u vodi zajedno sa kiselim mlekom, solju i biberom.

Ostavite kari piletinu da se kuva oko petnaestak minuta na slaboj ringli. Servirajte jelo sa strukom korijandera.

Po želji u jelo možete da dodate prstohvat ili dva cimeta i kardamona.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar