Salata od pasulja sa tunjevinom i kiselim krastavčićima

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
07/12/2018
"Salata od pasulja je prava klasika među salatama, iako je daleko od prve asocijacije za salatu. Zato je ova salata odlično meze uz jednu malu rakiju."
Priprema60 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno180 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano212
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj skuvajte, procedite i kada se ohladi, isipajte ga u duboku činiju.

Dodajte mu iseckan luk, kisele krastavčiće, iseckan peršun i začine po želji.

Promešajte i dodajte konzerve tunjevine + maslinovo ulje iz njih.

Na kraju dodajte namaz od paradajza i pomešajte.

Ostavite na hladno mesto i kada se ohladi, poslužite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar