Način pripreme
Mikserom umutimo maslac i krem sir. Dodajemo 1 šolju šećera u prahu 1 kašičicu slatka, vanilu i so. Kada se dobro pomešaju dodajemo još jednu šolju šećera i još jednu kašičicu slatka. Kada su se ponovo pomešali dodajemo ostatak šećera u prahu i slatko i mešamo ponovo. Dodajemo pavlaku (ili mleko). Možete da dodate malo poslastičarske boje.
Pomešajte mikserom šećer, jaja i masla. Kada se dobro umešaju dodajte jogurt i kafu. Postepeno dodajte suve sastojke i mešajte na srednjoj brzini 5-10 minuta. Od te količine možete da napravite 2 velike i nekoliko manjih kora. Pečemo na 200 stepeni oko 35 minuta.
Gotove kore ostavljmao da se lagano ohlade. Mažemo svaku od njih slatkom od malina i izdašno stavljamo gotov krem. Odozgo ukrašavamo sa svežim malinama i malo šećera u prahu.