Zdrava letnja večera

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
13/12/2018
"Paprikaš je izuzetno ukusan hladan i idealna je varijanta za laganu i osvežavajuću letnju večeru "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano152
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće grudi se operu i iseku na parčiće.

Crni luk, šargarepe, krompir se oljušte i iseku na sitno. Kupus i celer se seku na krupnije.

Sve se prabacuje i šerpu, doliva se voda, tek toliko da prekrije povrće i dodaje se malo soli, bibera i ulja. Kuva se dok ne bude gotovo meso i povrće - oko 25 minuta.

Posipa se sitno isečenim peršunom ili mirođijom.

Paprikaš je izuzetno ukusan hladan i idealna je varijanta za laganu i osvežavajuću letnju večeru.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar