Domaća pica čamac

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
14/12/2018
"Nema lepše od domaćeg! Ova pica čamac skroz dokazuje našu tvrdnju "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano98
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prosejte brašno i napravite udubljenje. Pomešajte kvasac sa 1 šoljom vode u posudi. Dodajte šećer, so i malo brašna.

Kad kvasac nadođe sipajte ga u udubljenje. Dodajte još oko 1 1/2 šolje mlake vode, ulje i zamesite meko testo. Kidajte testo na loptice, pokrijte ga čistom krpom i ostavite da nadođe.

Nadošle lopte oblikujte u čamce. Namažite svaki čamac koncentrovanim paradajzom, stavite kobasicu, kukuruz, kiseli krastavac i komade pečuraka.

Izrendajte kačkavalj. Ostavite 5-10 minuta, ostavite testo da odstoji i pecite u ugrejanoj rerni dok ne bude gotovo.

Servirajte sa jogurtom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar