Punjena jaja sa slaninom

15/12/2018
"Dali znate šta da napravite sa jajima za Uskrs, koja će stajati u frižideru? Evo našeg pregloga"
Priprema25 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno35 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano158
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo jaja, nakon toga ih isečemo na pola i u posudu odvajamo kuvana žumanca.

Polovine belanaca poređamo na lep tanjir. Izgnječimo žumanca u posudi i dodajemo pola kofice majoneza (može i malo više, ja lično ne volim sa više), 1 supenu kašiku senfa i slaninu isečenu na kockice.

Dodajemo dva prstohvata soli i malo bibera. Lepo promešamo smesu i njom bogato punimo polovine belanaca.

Odozgo posipamo biberom, malo maslinovog ulja, malo balsamiko sirćeta i na kraju posipamo peršunom.

Veoma ukusno i efektno predjelo za goste!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar