Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Ražnjići»Pačija srca na roštilju

Pačija srca na roštilju

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Pačija srca na roštilju
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
6
"Zaključajte vrata, ako osete roštilj svi će želeti da probaju ovaj ukusna pačija srca"

Potrebni sastojci

  • pačija srca - 1 kg
  • ćevapčići - 10 komada (pileći ili svinjski)
  • soja sos - 1 šolja, taman
  • med - 1 supena kašika
  • kečap - 1 supena kašika
  • začin za piletinu - 1 kašičca
  • biber - prstohvat
  • čubar - 1 kašičica
  • ulje - 3 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite srca i prepolovite ih, pomešajte kečap sa medom i soja sosom, dodajte i ostale sastojke.

Lepo promešajte srca u marinadi i ostavite ih u frižderu da se marinuju.

Pokvasite drvene ražnjiće i naninižite ćevapčiće i srca.

Možete koristiti domaće mleveno meso i da oblikujete čvršće po ražnjiću.

Pecite na dobro ugrejanom roštilju ili električnom roštilju. Servirajtesa limunom i paprikom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: