Pileće šnicle sa povrćem na saču

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
22/12/2018
"Hitno tražimo sač, ako je moguće pun pilećih šnicli i povrća, zato što smo mnogo gladni "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano155
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 3 komada
  • luk - 1 komad, glavica srednje veličine
  • pečurke - 2 - 3 kmada
  • tikvice - 1 komad, velika
  • patlidžan - 1 komad
  • šargarepa - 2 komada
  • ulje
  • so
  • soja sos
  • vegeta ili začin za pile
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštimo povrće i sečemo ih na krugove. Ako su krugovi mnogo veliki sečemo ih na pola.

Posipamo patlidžan solju i ostavljamo sa jedne strane na oko 10 minuta. Luk sečemo na polumesec. Namažemo sač i stavljamo povrće na njega.

Promešamo dobro i posipamo vegetom.

Prethodno začinimo pileće šnicle soja sosom i začinom za pile i stavljamo na povrće.

Posipamo sitno iseckanim peršunom. Sač stavimo u rernu da se peče.

Svremena na vreme promešamo pažljivo i okrećemo šnicle da se ispeku sa obe strane.

Serviramo sa čašom hladnog belog vina.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar