Mini parfe sa šumskim voćem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
22/12/2018
"Voćni mini parfei su idelani letnji deserti, koje uz čistu savest možete da jedete!"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano182
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined /undefined /undefined U posudi pomešajte mleko i pavlaku. Dodajte želatin, prethodno natopljen u 50 ml hladne vode i nakon toga istopljen na pari. Dobro promešajte.

Stavite koru u kalup i blago je sirupirajte šećernim sirupom. Sipajte jedan deo krema, pospite voćem i prekrijte ga preostalim kremom.

Ostavite u frižideru 3-4 sata. Izvadite i odozgo sipajte glazuru od jagode.

Vratite nazad u frižider. Sledećeg dana sklonite kalup, oblepite parfe filetiranim bademima i odozgo pospite narendanom čokoladom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar