Način pripreme
Oljuštimo krompir. Operemo i isečemo na po 2 parčeta. U blago posoljenoj vodi ih skuvamo. Ne treba da su mnogo skuvani. Nakon što budu gotovi sečemo ih na male parčiće kao za krompir salatu. Stavljamo ih u posudu.
Stavljamo tiganj na ringlu i zagrevamo 2-3 kašike ulja. Sečemo pečurke na parčiće. U ulju ih zapržavamo. File sečemo na male tanke parčiće. I njih stavljamo u posudu uz krompir.
Nakon što zapržimo pečurke dodajemo i njih. Sečemo masline na parčiće. Začinjavamo solju i biberom. Dodajemo sveže mleko i masline. Mutimo 6 jaja u drugu posudu. Posle dodajemo i jaja.
Omekšamo 2 kašike maslaca, dodajemo i njega. Sve promešamo. Stavljamo sve u posudu za pečenje namazanu maslacem. Pečemo u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Nakon što se ispeče sečemo na trouglove. Nek vam je slatko!