Svinjetina na makedonski način

05/01/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5497
"Krhka svinjetina, bogato garnirana svežim pečurkama - dodajte i malo crnog vina i svako može da postane makedonski komita "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano122
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isečeno na kocke zapržimo u maslacu dok ne pobeli.

Dodajemo očišćene i na sitno isečene luk i šaragrepu, alevu papriku i šolju vode, dinstamo pod poklopcem dok meso ne omekša.

Dodajemo isečenu papriku, posolimo i kuvamo još 10 minuta.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar