Fotografije: Tsvetanka Tsvetanova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Da li ste zapamtili redosled - praziluk, meso, paprika, crveno vino? Neka vam je slatko, prijatelji!"
- svnjsko meso - 500 g, isečeno na komade
- praziluk - 2 struka
- paprike - 3 komada
- soja sos
- so
- biber
- aleva paprika
- ulje
- med - 1 kašičica
- belo vino - 3 supene kašike
* merne jediniceNačin pripreme
Meso začinite začinima, medom i vinom. Ostavljamo da odstoji u frižideru jednu noć.
Praziluk sečemo na komade (pokazano je na slici).
Ređamo: Praziluk-meso-papriku, završavamo paprikom. Preostalu marinadu nanesemo četkom na poređane ražnjiće da može povrće da je upije.
Pečemo na ugrejanom roštilju.
Facebook
Omiljeno
Pinterest