Praznična salata Mimoza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
15/01/2019
"Praznična salata nežnog imena "
Priprema45 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano197
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo krompir i šargarepu. Oljuštimo ih i skuvamo ih. Ohladimo ih i narendamo na krupno rende.

Skuvamo jaja, ohladimo ih i oljuštimo.

Odvojimo belanca od žumanaca.

Narendamo žumanca na sitno rende, a belanca - na krupno.

Sečemo mladi luk na sitno.

Isečemo ribu na ivice.

U odgovarajuću posudu za serviranje ili individualne prstene za serviranje ređamo redom šargarepu, posle kormpir i preko njih sir, odozgo stavljamo lososa, luk, belanca i na kraju žumanca.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar