Sočna svinjska džigerica, pohovana u kornfleksu

29/01/2019
"Sočna unutrašnjost i hrskava korica - jedinstveno ukusno jelo "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano193
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite džigericu na komade za pohovanje i potopite u sodu bikarbonu i sveže mleko na oko 30 minuta. Nakon toga operite i dobro osušite ubrusom.

U odgovarajuću posudu stavite kornfleks, sitno izmrvljen, kao prezle, ali malo krupnije.

Umutite jaja dobro, po želji u njih dodajte malo soli i bibera.

Potopite komade džigerice prvo u jaja, posle u kornfleks i pržite u ugrejanom ulju.

Servirajte sa svežom salatom, mlečnim sosom ili drugim prilogom po izboru.

Neka vam je slatko :)

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar