Ukusna zečetina sa pečurkama, pavlakom i kukuruzom

11/02/2019
"Ne preuveličavamo ako kažemo da se bukvalno topi u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu isečemo na komade srednje veličine i stavimo da se kuva.

Dok se meso kuva u njega dodajemo malo soli, kad bude gotovo izvadimo ga iz bujona. Isečemo luk sitno i operemo bejbi pečurke.

U duboki tiganj stavljamo maslac i cele pečurke, propržimo ih malo, dodajemo luk i zajedno pržimo i onda dodajemo pavlaku.

Posipamo vegetom, kukuruzom i biberom, u sos dodajemo i kuvano meso. Ostavljamo da provri i da se pomešaju ukusi.

Servirajte ovo jelo, koje miriše na maslac i pečurke toplo, posuto rendanim kačkavaljem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar