Usitnjena jagnjeća iznutrica sa zelenišem
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Jagnjetina»Jagnjeća Sarmica»Usitnjena jagnjeća iznutrica sa zelenišem

Usitnjena jagnjeća iznutrica sa zelenišem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Usitnjena jagnjeća iznutrica sa zelenišem
Fotografije: Sergei Anchev
15/02/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije6
"Oh... i sa malo kiselog mleka sa strane postaje fantazija..."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjetina se iseče na krupne parčiće i kuva se u posoljenoj vodi jedan sat. Nakon što se ohladi seče se na sitno.

Isečeni luk, zelje, pirinač i jagnjetina se stavljaju u posudu za pečenje i prelivaju se sa 4 šolje bujona.

Mešaju se dobro sa mlevenim biberom i nanom. Peče se na 180 stepeni 40-50 minuta.

Preliva se jajima, umućenim u kiselom mleku i peče se još 10 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: