Rendana zdrava salata

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77303
17/02/2019
"Od vas se traži samo da narendate sastojke, a vitamini će vam sami uskočiti u usta "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano446
  • Pregledi tokom meseca86
  • Pregledi tokom sedmice22
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • cvekla - 1 komad
  • krastavac - 1 komad
  • jabuka - 1 komad, zelena
  • tikvica - 1 komad
  • so - po ukusu
  • ulje - ili maslinovo ulje
  • sirće - ili sok od limuna
* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu cveklu narendamo na krupno rende. Oljuštite krastavac (ako je domaći možete da mu ostavite koru) i takođe ga narendajte.

Tikvica treba da bude sasvim mlada, mala i krhka - bez semeki. Narendajte je zajedno sa jabukom. Povrće začinite solju, masnoćom i sveže ceđenim sokom od limuna.

Servirajte odmah ovu salatu, jer što duže stoji to se više soka stvara.

Po želji dodajte na sitno isečen peršun i mirođiju, a može i narendana šargarepa. Dobija se vitaminska bomba!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar