Pohovani sir sa smokvama

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
645
24/02/2019
"Gledamo i mislimo se - da li da dodamo u recept flašu dobro ohlađenog belog vina ili ćete se vi i sami setiti "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano74
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • sir - 200 g, tvrdi
  • jaja - 2 komada
  • brašno - 1 kašika
  • biber
  • ulje - za prženje
  • džem - od smokvi
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo sir na kocke velićine kutije šibica.

Umutimo jaja sa brašnom i biberom i potapamo sir u smesu za pohovanje.

Pržimo u zagrejanom ulju.

Serviramo sir stavljajući preko svakog parčeta krišku smokve.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar