Voćna torta srce

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
351
872
01/03/2019
"Torta za zaljubljene u voćnu aromu!"
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano136
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • patišpanj - 1/2 pakovanja (može i manje zavisi od kalupa)
  • krem - 1 kesica, za kolače, dr. Oetker (vanila)
  • sveže mleko - 250 ml
  • šećer u prahu - 3 kašike
  • slatko od jagoda - 4 - 5 kašičica
  • šljive - 5 - 6 komada
  • banane - 1 komad
  • grožđe - 10 zrna
  • maline
  • čokoladno suvo grožđe
* merne jedinice

Način pripreme

Umutimo hladno mleko sa sadržajem krema za kolače sa šećerom u prahu. Umutimo mikserom dok se ne dobije gladak krem.

U kalup za tortu prvo stavljamo isečke patišpanja, slatko od jagoda, porkivamo kremom i parčićima banane i malina.

Sledi sloj krem i ponovo krhotine, tako ređamo, a odozgo preko torte ukrašavamo šljivama, malinama i čokoladnim suvim grožđem.

Stavljamo da se ohladi u frižideru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar